ZİRAAT BANKASI TABELASINDA ”T.C” ARTIK YOK!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde yeni şube binasına geçen Ziraat Bankası, tabelasında `T.C.` ibaresine yer vermedi. Bunu fark eden CHP ve MHP'liler ile bir grup vatandaş, duruma tepki gösterdi.

Gündem 16.11.2013 10:00:04 0
ZİRAAT BANKASI TABELASINDA ”T.C” ARTIK YOK!

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde yeni şube binasına geçen Ziraat Bankası, tabelasında `T.C.` ibaresine yer vermedi. Bunu fark eden CHP ve MHP’liler ile bir grup vatandaş,  duruma tepki gösterdi.

Antalya’nın ilçeleri arasında CHP kalesi olarak görülen Kaş ilçesinde ‘T.C.’ tabelası krizi yaşandı. Ziraat Bankası Kaş şubesi, daha iyi hizmet verebilmek adına bir hafta önce yeni binasına taşındı. Yeni binasına geçen şubenin tabelasında `T.C.` ibaresinin olmaması ise tepki çekti.

Konu ile ilgili açıklama yapan  CHP Kaş İlçe Başkanı Süleyman Özer, Ziraat Bankası’nın almış olduğu bu karardan endişe duyduğunu belirterek, “Ziraat Bankası, almış olduğu bu karardan derhal vazgeçmeli. Kaş’ta yaşayan vatandaşlarımız bu konuda çok hassas. Kaş’ta böyle bir şeye asla müsaade etmeyeceğiz. T.C. ibaresi bir an önce Ziraat Bankası önüne yazılmalı" dedi.

Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü ise, geçmiş dönemlerde yaşanan ‘T.C.’  krizi ile ilgili açıklamasını tekrar yineledi. Açıklamada; “Bankamızın logosu, daha dinamik hale getirilmesi, kolay algılanması, farkındalığın artırılması amacıyla Ziraat Bankası amblemini oluşturan başak figürüne dokunulmaksızın logo kısmında yer alan bankamız ismi büyük harften küçük harfe dönüştürülmüştür. Özetle yapılan değişiklik yazı kısmındaki modernizasyondan ibarettir. Bu değişim ile amblem logonun kullanıldığı mecralarda etkinliğinin ve farkındalığının artırılması amaçlanmıştır.” denildi.

 

(AHA) KAŞ / SUAT METİN 16.11.2013


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19